Tule mukaan tekemään Naantalista entistäkin parempi kaupunki

Kotiseutuyhdistyksen jäsenenä pääset toteuttamaan omia kotiseutuun ja kulttuuriin liittyviä ideoitasi ja olet innostuneiden kotiseutuhenkisten ihmisten joukossa. Tapahtumat, retket ja muut kulttuurihankkeet kaipaavat aina tekijöitä ja talkoovoimaa.

Kymmenen euron jäsenmaksulla saat ensimmäisenä tiedot siitä mitä mukavaa kaupungissa tapahtuu.

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet, kannattajajäsenet ja kunniajäsenet.

Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet maksavat vuosittain syyskokouksen määräämän jäsenmaksun. Yhdistyksen jäsenmaksu (varsinainen jäsen 10,00 €, kannattajajäsen 10,00 €) maksetaan ilman erillistä laskua yhdistyksen tilille: (IBAN) FI67 1181 3006 1022 74, (BIC) NDEAFIHH. Jäsenmaksun suuruudesta tiedotetaan vuosittain kevätkokouskutsussa.

Tule mukaan jäseneksi. Täytä alla oleva jäsenhakemus.